dimarts, 11 de maig del 2004

El València Club de Futbol, campió de lliga 2003-04 !!!

.

El València Club de Futbol, campió de lliga 2003-04 !!!

València, Campió!!!

Eficàcia i alegria: El CF València campió de la lliga 2003-04.

Dos anys després, novament, el CF València, un equip català, aconsegueix el títol de lliga.

Mentre la nàusea segueix mostrant les seves vergonyes en forma de la indignitat infligida (soferta) a L'Iraq, mentre els Governs de les Illes Balears i València segueixen utilitzant els recursos públics per a matar la unitat lingüística, Catalunya segueix caminant, fent camí, i escrivint grans pàgines de la seva història:

Barcelona inaugura el Fòrum Mundial de les Nacions i les Cultures (tot i ser una gran comèdia capitalista, és un circ que predica vida i solidaritat en lloc de matar, humiliar i morir sense sentit), i València, poques hores després aconsegueix el títol de lliga de futbol, el més preuat, pels clubs espanyols, dels títols de futbol. Igualment, el Mallorca guanya, per enèsima vegada en aquests últims anys, al Reial Madrid de Florentino Pérez i Aznar.

En aquest moment dolç català desentona l'abandó de la catalanitat i de l'Institut Ramon Llull (personatge mallorquí) per part del juràssic govern de les Illes Balears. Ara és el moment de reivindicar popularment aquest Institut que ha de ser nostre, del poble (català), i no gubernamental dels governs anticatalans (anti Catalunya i anti Llengua Catalana).

L’escrivà de Catalunya seguirà escrivint grans pàgines per a la seva història, encara que, mentre tinguem els qualque cosa més que vergonyosos governs balear, mallorquí, eivissenc i valencià (i els tendrem mentre hi hagi ciutadans i ciutadanes despistats o malintencionats que els segueixin votant), seguirà fent esborralls en aquesta benvolguda història de Catalunya.

Enhorabona Barcelona, enhorabona València, enhorabona Mallorca i totes les Illes; enhorabona Catalunya !!!

1 comentari:

  1. Realment el C.F. València és un club català. És un club valencià, català, espanyol, europeu i mundial

    ResponElimina