dilluns, 23 de juliol del 2018

Israel mata a Palestina


Fills del dolor, pares de la mort

Segueixen, com sempre, aquests malparits ("és de bien nacidos ser agradecidos"), Estat, exèrcit i forces d'Israel, matant als seus amfitrions de les terres usurpades. Estats Units els protegeix i la Comunitat Internacional ho ignora.

El 14 de maig de 1948 las NU, amb la mala consciència per l'holocaust jueu perpetrat pel nazisme, va aprovar l'estat artificial d'Israel que va delimitar i situar a Palestina. Des del primer dia, aquest estat (format per immigrants jueus provinents dels EUA, Argentina, Rússia, Europa, ...), el seu exèrcit i les seves forces armades van anar ampliant les seves fronteres (territoris palestins ocupats) creant nous assentaments israelians en els territoris palestins, responent amb inusitada violència (armes de foc) a l'exercici de defensa dels seus territoris per part dels palestins i causant, amb això, milers de morts palestins ("de fora vindrà qui de casa teva et farà fora i, a més, et matarà". Excepte, al menys per ara, la darrera part, és el que està fent ara Castella a Catalunya).

Per què NU no s'adona de l'error usurpador i criminal i trasllada l'Estat d'Israel als deserts d'Arizona? Allà estarien en la seva veritable casa, envoltats de pobles amics i no enemics, enemics ben guanyats i merescuts, i deixarien als palestins en pau i vida gaudint de les seves cases, les seves terres i les seves vides.





Antoni Ramis Caldentey
Diumenge, 22 de juliol de 2018 


En castellà: 
https://arcoatlantico.blogspot.com/2018/07/israel-mata-palestina.html 

Dia 23 de Juliol de 2018 

El reconegut pianista argentí-israelià Daniel Barenboim ha criticat, en una columna d'opinió publicada al diari Haaretz, la decisió del Parlament d'Israel de declarar el país com l'Estat nacional dels jueus.
En aquesta situació, "estic avergonyit de ser israelià", ha declarat. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada