dilluns, 5 de juliol del 2010

Cap el campionat del món de Fútbol

Uruguai, Holanda, Alemanya, Espanya
Polsa sobre el quadre per a veure'l ampliat
.
Cap al campionat mundial de futbol
Ja només queden 4 equips nacionals de futbol que opten al campionat mundial de futbol Sud-àfrica 2010: Uruguai, Holanda, Alemanya i Espanya. Els tres primers ja han estat en alguna ocasió campions mundials. L'única selecció de les quatre que no ho ha estat mai és la selecció d'Espanya. Esperem que aquesta manca s'esmeni el proper diumenge 11 de juliol, de manera que es pugui dir que les quatre seleccions que van arribar a les semifinals, totes elles, "han estat, en alguna ocasió, campiona del món".
Uruguai va quedar campiona del grup 1 amb 7 punts, va guanyar, en vuitens a Corea del Sud, per 2 a 1; en quarts es va imposar a Ghana per un empat a un, així com 4-2 en les tandes de penals, en semifinals s'enfronta a Holanda.
Holanda va quedar campiona del grup 5 amb tots els punts possibles (tres victòries de tres), en vuitens va guanyar a Eslovàquia per 2 a 1, el mateix resultat amb el que va guanyar a Brasil a quarts.
Alemanya va quedar campiona del grup 4 amb 6 punts; va guanyar per 4 a 1 a Anglaterra a vuitens i per 4 a 0 a Argentina a quarts, en semifinals s'enfronta a Espanya.
Espanya va quedar campiona del grup 8 amb 6 punts, dues victòries i una derrota, igual que el segon classificat: Xile. Espanya va guanyar per 1 a 0 a Portugal a vuitens i pel mateix resultat a Paraguai a quarts, en un partit trepidant, emocionant, amb un penal fallat per cada equip, i amb gol marcat a falta de 6 minuts per la conclusió, després que la pilota donés tres vegades consecutives a un pal abans d'entrar definitivament en la porteria de Paraguai. Esperem que el dimecres 7 de juliol guanyi a Alemanya la semifinal i el diumenge dia 11 guanyi a l'Uruguai la final. Jo voldria.
El que és cert és el proper 11 de juliol Espanya, Uruguai, Alemanya o Holanda, serà campiona del món 2010. I les altres tres s’hauran classificat, en aquest campionat, entre les quatre millors seleccions nacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada