divendres, 24 de setembre del 2010

Dos jocs de Basquet


Utilitzant els recursos del web

Avui, dos jocs de bàsquet.

Ha començat el curs i els nostres arcs (Mediterrani i Atlàntic), de cada vegada molt menys influents, poden seguir sent recursos que serveixin per navegar (i no naufragar) a través d'internet.

El curs passat vam fer una excursió pel país de la psicologia. Aquest curs tinc la intenció ("l'home proposa i les circumstàncies disposen") de fer-ne una per una part de la història (d'Espanya, de les Illes Balears, de la llengua castellana i de la llengua catalana), així com a través dels nostres propis arcs, ja que han crescut tant que és fàcil perdre's en ells i perdre'ns alguns dels recursos (moltes vegades enllaços interns o externs) que puguin tenir i ser-nos d'utilitat.

En el primer passeig hauria de començar pel principi, però ja que els temps manen i que aviat es va a tancar el termini per participar en la primera jornada, anam a començar per dos jocs relacionats amb la lliga ACB de bàsquet.

Si anam a la portada del lloc web (Mediterrani o Atlàntic) la primera opció serà la d'anar als recursos de l'arc corresponent. Fent clic sobre aquest enllaç obrirem l'"Escriptori" del web. A la part superior de la pàgina podrem accedir a les diferents àrees del web (indicades per les pestanyes de color beig). Cada vegada que una pàgina se'ns obri sobre el mateix marc, si volem tornar a la pàgina anterior, premerem sobre la fletxa "enrere". Premem sobre la pestanya "esports". A la pàgina inicial d'esports se'ns ofereixen tres columnes: Esports en general, Futbol i Bàsquet. A la columna de bàsquet, entre altres, trobarem aquests enllaços:

- Supermanager.acb.com 
- El racó del Supermanager
- Jugones ACB 
  http://jugonesacb.com/ 

Anam al primer i al tercer (primer fem tot el procés en un i després en l'altre). En tots dos, en primer lloc ens registram (atenció al vostre nom i contrasenya, que siguin fàcils per a no oblidar), a continuació llegim les regles de la competició i cream un equip amb el seu propi nom (que pot ser el mateix que hem utilitzat en el registre). I, finalment, ens inscrivim en una lliga privada.

Nosaltres n'hem organitzat una a cada un dels dos enllaços o jocs (Supermanager i jugones): En ambdós el nom de la lliga és el mateix: "Arcos Atlantico i Mediterraneo" (sense accents ni cometes) i la contrasenya per poder participar en aquestes lligues és: dosarcos (tot en minúscules i sense espais) en el joc supermanager y sense contrasenya en el joc jugonesacb.

A la lliga privada "Arcos Atlantico i Mediterrani" de l'Supermanager cada jugador només pot tenir un sol equip. Pot participar un nombre qualsevol d'equips. En jugones només podran participar els 18 primers que s'inscriguin (si s'inscriu un nombre inferior a 18 algun jugador podria jugar amb dos equips).

¡Animau-vos. Vos hi esperam!. La participació a la primera jornada es tanca en una setmana des d'avui.

Envia aquest escrit als teus amics i convida-los i anima-los a participar amb nosaltres.

Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg humanista social
http://mallorcaweb.net/arc46
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada