diumenge, 28 de desembre del 2014

Quatre dies per a poder aconseguir el llibre

Encara te queden quatre dies per a poder aconseguir el llibre

Objectiu, 3.000 euros, aconseguit (25-12-2014)

Estimats amics i amigues (dos o tres que llegiu això): Ja s’ha assolit l’objectiu proposat per a poder editar el llibre



Les escoles de les Illes Balears en temps de la II República

El mateix dia de Nadal, 25 el mecenes nº 114, Cristina Ferrer, feia l’aportació que suposava la consecució de l’objectiu al Projecte de Verkami: Aconseguir 3.000 euros per a poder imprimir, editar, el llibre en paper. Igualment suposava la sol·licitud del 125é llibre.


No obstant això, tu també, encara pots aconseguir un llibre (o si ja n’has aconseguit un o més, comunicar-ho a amics, amigues i contactes que no ho hagin fet i els pugui interessar tenir-ne un o més). Per a això te queden quatre dies: diumenge 28, dilluns 29, dimarts 30, i dimecres 31 i unes hores de dijous 1 de gener de 2015.


Moltes gràcies a tots els mecenes que heu fet possible que l’objectiu s’assolís, i a tots els amics i amigues nostres i també de les escoles que n’heu fet l’entusiasta difusió per a poder arribar a aquest assoliment.

Està previst que el llibre estigui editat a prop del dia 14 de gener (2015) i que molt a prop d’aquesta data el puguem presentar, primera presentació i primera distribució, a Palma. En saber lloc, data i hora exacta vos ho comunicarem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada