dilluns, 21 de desembre del 2009

Premis GOB i solidaritat amb Greenpeace




GOB: Nota informativa de 21 de desembre 2009

Els socis i sòcies del GOB atorguen els tradicionals premis Alzina i Ciment 2009

Ahir va tenir lloc a Inca el tradicional dinar anual de socis i sòcies del GOB, en el decurs del qual es van lliurar els premis Alzina que els socis votaren l’any passat i que foren recollits per la Plataforma son Real no té Preu, el Col·lectiu en Defensa de Lluc i la Plataforma en favor del tren.

Així mateix es van votar els premis Alzina i Ciment 2009 (cinc candidats en cada cas), i els tres guanyadors en cada categoria foren aquests:

Premis Alzina:
- Les Cooperatives de consum ecològic, per estimular la producció agrícola ecològica i el consum saludable
- Paco Donate, regidor de l’ajuntament de Palma, per impulsar infrastructures que milloren la mobilitat ciutadana a Ciutat (eixos cívics, millora del transport públic, carrils bici, ..).
- Ajuntament d’Esporles, per les millores en la recollida selectiva de residus sòlids urbans.

Premis Ciment:
- Guillem Ginard, actual batle de Campos, per la seva defensa del la construcció d’un camp de golf a Son Baco.
- Ple del Consell de Mallorca, per l’aprovació d’un pla de carreteres que suposa el manteniment d’un model de mobilitat que afavoreix el cotxe particular i un consum de territori exagerat.
- Enverinadors de la finca de Llucamet, Llucmajor, per haver enverinat 3 milanes i haver mort a tirs altres exemplars d’espècies protegides.

Igualment es feu un petit reconeixement a Anthony Bonner i Francesc de B. Moll, membres històrics del GOB, pel seu compromís al llarg de tants d’anys amb els valors que defensa la nostra entitat.

.
________________________

Solidaritat amb el director executiu de Greenpeace-Espanya, retingut per una acció simbòlica a la reunió de Copenhague

Juantxo López de Uralde roman detingut a la presó per les autoritats daneses i fins dia 7 de gener, per haver desplegat dues pancartes a la recepció oficial de la reina de Dinamarca en motiu de la Cimera del Clima a Copenhague. Solidaritza't amb ell i la causa que defensam, visitant el blog de Greenpeace i participant com ens recomanen.

http://greenpeaceblong.wordpress.com/2009/12/21/%c2%a1todos-con-juantxo-%c2%a1no-te-quedes-parado
.
GOB
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada