dissabte, 30 d’abril de 2016

Antologia dels disbarats. Celtiberia show


Antologia dels disbarats. Celtiberia show.

A l'Espanya borbònica i corrupta passen coses. I massa d'elles en defensa de la corrupció que tant de mal fa a les persones de la ciutadania i tant engreixa als porcs de l'oligarquia corrupta. I massa poques en bé de les persones: Acaba la legislatura amb una aliança entre pp i psoe per a impedir una comissió d'investigació en defensa dels interessos de les víctimes de l'accident de l'Avia de Galicia i, atès que aquí, sembla que les úniques víctimes que tenen drets són unes altres distintes d'aquestes, aquestes, gràcies a pp i psoe, es queden sense que s'investiguin les causes i responsabilitats d'aquell terrible accident. Possiblement aquestes coses sols es podrien arreglar si la suma de totes les dretes espanyoles i espanyolistes, inclòs el psoe, sumessin menys del 50% dels escons de les càmeres legislatives, cosa que, vista la desvergonya de les persones que voten aquesta dreta, sembla molt difícil.

Per altra banda, què curiós i difícil és entendre la justícia. Ara es descobreix que "Manos limpias" sembla que té les mans brutes per extorsió i xantatge, i que si la retiren de la seva personació com a acusació popular en el cas NOOS la Infanta Cristina quedaria lliure de tota imputació. Suposant que "Manos limpias" els té brutes, això no implica que la Infanta les tingui netes. Si la justícia fos objectiva (qualitat necessària per a que sigui justa) la culpabilitat o innocència de la Infanta no depèn de si la acusa o no determinada organització. Depèn dels fets que hagi comesos (i fins a quatre jutges han vist indicis de que la innocència no és clara i evident). Molesta que a les persones de la ciutadania ens robin els corruptes, molesta que ens robin el coneixement de la veritat i la justícia, molesta que el ministeri fiscal que té la missió de defensar al poble contra els presumptes delinqüents prefereixi defensar exageradament a una presumpta delinqüent. Molesta que els més beneits i dolents dels borbons i peperos, a més de robar-nos, ens prenguin per beneís i dolents als ciutadans que no robam, pagam els impostos i ens adonam perfectament de totes les seves trampes, falsedats i malifetes.
Per ventura, vistes les que, es deu penedir el jutge Castro quan va negar la personació a la causa, com acusació popular, a Esquerra Unida per que ja hi havia una acusació popular: "Manos limpias" que l'exerciria en nom de totes. Per què, si arriba el cas, i retiren a "Manos limpias" de l'acusació popular no s'admet el relleu per a algú que ja es va postular en el seu moment? I per què no retiren al fiscal Horrach, i als fiscals superiors que l'animen en aquest sentit, per prevaricadors: per exercir la funció diametralment oposada a la pròpia de la Fiscalia que és defensar al poble, al comú (com si Robin Hood es dedicàs a robar als pobres per a regalar-ho als rics).

Palma, 30 d'abril de 2016
Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg humanista social


Enllaços per a Divulgar

Compartim Humanisme

No amb el meu nom. No són un objectiu. Res no és un objectiu per a matar:

Butlletí de MÉS: 25 anys de Cabrera. 30 anys de Llei de Normalització lingüística:
Noticies recents de El Diario.es
http://us6.campaign-archive1.com/?u=c69ba1ef3f044e29f01e39064&id=31f7e35219&e=5a13af7b03

Posam límits al Turisme? Racionalització. Butlletí del GOB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada