diumenge, 15 d’octubre del 2023

Baròmetre de la Corrupció política dels partits PP, PSOE, Vox i MÉS



Baròmetre de la Corrupció política dels partits PP, PSOE, Vox i MÉS


Polsa damunt el text de cada partit per a veure cada un dels casos que li corresponen.
________________________

El primer que destaca aquest web és que la corrupció total de tots els partits polítics s'estima en 124.123.915.826 euros.
És una quantitat astronòmica. On són aquests euros? Lo seu seria que les distintes sentencies dels distints tribunals obligassin als distints polítics corruptes a tornar els doblers defraudats.

Com ja sabíem el partit paradigma de la corrupció (i també de la mentida) és el PP amb 267 casos.

El PSOE, tot i estar a més de 100 casos menys que el PP de diferència, té un nombre massa alt de casos, 141, i més sent un partit que es diu "socialista", que hauria de treballar més en benefici de les persones en general i de les persones treballadores en particular, molt més que per a l'enriquiment personal.

Vox té tres casos registrats de corrupció, a gran distància del PP i del PSOE.

MÉS sols té un cas de corrupció que podria considerar-se cap ja que el jutge va arxivar el cas, cas contractes, i va absoldre a totes les persones imputades (5) en aquest cas.

Aquests dies el govern del PP-Vox de les Illes Balears vol suprimir, d'urgència, l'oficina anticorrupció. Llògic, sent el partit més corrupte i, precisament, quan aquesta oficina està investigant un cas de corrupció que afecta a un membre del seu partit. Sí l'oficina no estàs investigant un cas del pp i no fecin comptes fer, en el futur, més negocis amb doblers públics no tendrien cap problema en mantenir aquesta oficina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada