diumenge, 4 d’abril del 2004

El pitjor virus segons la CNN. Montserrat Ponsa

.
----- Original Message -----

From: "Montserrat Ponsa Tarrés"
To: "Molts"
Sent: Tuesday, March 30, 2004 8:48 AM
Subject: RV: URGENT...

El pitjor virus anunciat per CNN.

Un nou virus ha estat descobert recentment i ha estat classificat per Microsoft com el virus més destructiu que hagi existit.

Aquest virus va ser descobert ahir a la tarda per McAfee I no hi ha arranjament àdhuc per a aquesta classe de virus. Aquest virus destrueix simplement el Sector Cero del Disc Dur, on la informació vital de la seva funció és guardada.

Aquest virus actua de la següent manera: Es mana automàticament a totes les persones de la teva llista amb ell titol " A Card for You." A l’obrir el suposat missatge ja esmentat, la computadora es congela perquè l'usuari hagi d'apagar i encendre la computadora novament. Quan les tecles ctrl+alt+del són presionades, el virus destrueix el Sector Zero, destruint permanentment el disc dur. Ahir en unes quantes hores aquest virus va causar pànic a Nova York, segons les notícies del CNN. Aquesta alerta va ser rebuda per un empleat de Microsoft. Així que no obrin cap e-mail amb el nom de " A Virtual Card for You. " Quan rebis aquest e-mail, BORRA’L, encara que coneguis la persona que t'ho envia!!!

ENVIA AQUEST E-MAIL A QUI CONEGUIS. !!PROTEGIM-NOS COPIA AQUEST CORREU PER A TOTS ELS TEUS AMICS I RECORDA: SI HO ENVIES ALS TEUS AMICS, ENS BENEFICIES A TOTS. --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada