diumenge, 11 d’abril del 2004

Pasqua de Resurrecció!!!

.
Avui els cristians celebram, amb molta alegria, la resurrecció de Crist sacrificat que va venir a salvar-nos de la mort. La victòria de la vida sobre la mort.

No obstant això, avui, 2004, molts dels que es diuen seguidors d'aquest Crist, justifiquen les matances innocents. Canvien el camí de la veritat i la vida pel camí de la mentida i la mort.

Avui, 2004, Crist és cadascun dels iraquians, palestins, afganesos, anglesos, americans, espanyols,... (i aquests Crists no ressusciten), matats cruelment pels jueus del segle XXI (Governs i exèrcits d'Israel, USA, RU, Espanya, Japó, Polònia, El Salvador, i tots aquells que els recolzen). "Aneu al foc etern, maleïts, perquè em vau matar!" "Però quan et matarem, Senyor?". "Quan ho vau fer a un dels meus petitons, a mi m'ho vàreu fer!"

I desprès encara n'hi ha, inocents, que es lamenten de que els diguem: "Assassins". Pobrets, què és ignorància supina o cinisme supí?

Aillem als assassins i ressucitem la veritat i la vida. Aquest era el camí que el qui va ressucitar ens va mostrar: "Jo soc el camí, la veritat i la vida" i deixem d'adorar l'agnell d'or que ens exigeix mentida i mort extenses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada