dimecres, 8 de juny del 2011

Nou Govern: Ja comença el joc del triler abans de neixer

Dibuix: Miguel Serra

Estimats amics i amigues:  
Inclús abans d'estar format, el nou Govern ja comença el seu "rodillo" que li dona la majoria absoluta (fins i tot té el canvi de cromos del PSIB-PSOE), amb la qual cosa mostra que la independència dels tres poders és una quimera, i que el poble està indefens contra el seu abús: El Govern retira la denuncia del cas Calatrava, amb la qual cosa la única possibilitat és que la Fiscalia (defensora del poble) la mantengui i el jutge també: Atès que ara ja no hi ha cap aforat hauria de tornar des del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears al Jutjat inicial. No obstant ha de ser molt dificil ser jutge just i imparcial dins un àmbit d'un Ejecutiu de bota absoluta i dura. En aquest cas concret i amb aquesta actitud queda clar que ni PP ni PSOE són representants del poble, sinó que van a fotre al poble.  
El cas Calatrava, tant si s'arxiva, com si no, tant si el jutge condemna com si exculpa, és un cas penal greu: Un President autonòmic gasta 1.200.000 euros (200 milions de pessetes) públics (del poble) per a donar-los a un particular amic (i molt probablement votant del seu partit) per que faci una maqueta i un projecte (on són aquesta maqueta i aquest projecte?) unes setmanes abans de les eleccions (per què no va esperar el resultat de les mateixes? Per què no va pagar amb doblers seus o del seu partit?). I ara ens venen que no hi ha doblers per pagar salaris,... Possiblement sigui cert que aquest Govern s'hagi endeutat i els comptes siguin deficitaris, però aquest Govern sortint s''ha endeutat pagant serveis socials necessaris, mentre que el Govern de Jaume Matas ho feia, molt més, i pagant, amb doblers públics a empreses privades amigues (fins i tot va encarregar programes educatius molt especialitzats a una empresa turística molt capitalista).  
Que consti que no és cap jutge qui ha dit que els inculpats pel cas Calatrava són innocents. És el propi Advocat del Govern de JR (l'alter ego de Jaume Matas) qui retira la acusació contra els seus amics inculpats. És un cas molt més greu que el del Tunel de Sóller (en el que varen entrar en joc 50 milions de pessetes irregulars). En aquest n'hi entren 200; és a dir com a quatre tunels de Sóller.
Que cap majoria absoluta ens privi de la justícia al poble!!! La nostra única esperança és la Fiscalia (defensora del poble).
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada