dimarts, 10 de maig del 2011

Democràcia real Ja. Manifestació 15 de maig

.
Rebut, per correu electrònic, de Josep Castell, a través de l'Associació Humanista de Comunicació

- El diumenge 15 de maig a les 18:00 hores tota la   ciutadanía està cridada a manifestar-se pacíficament i de manera simultània a   nivell estatal sota el lema "Democràcia Real Ja! No som mercaderia en mans de polítics i banquers!" per a denunciar la irresponsable gestió econòmica del  país per part dels poders polític i econòmic, exigint que assumeixin les responsabilitats que els corresponen.
- Desproveïda de qualsevol signe polític o   sindical, aquesta convocatòria ha estat promoguda per aturats, desnonats,   autònoms, treballadors, mestresses de casa, estudiants i jubilats, units   contra l'abús que la classe política ha consentit i que està entorpint encara més la superació d'aquesta crisi, fent gala de la seva responsabilitat cívica, han reprès o enfortit la seva participació en la vida pública, deixant a un   costat les seves possibles diferències ideològiques o culturals.
- Aquesta  manifestació NO vol banderes ni símbols polítics o sindicals de cap tipus,  vol únicament ciutadans descontents, de qualsevol edat. A tot  aquell que se senti disconforme amb la manera d'actuar dels nostres polítics.
- Són  molts els motius que han portat als   ciutadans a exigir un gir  radical en les formes de gestió política i financera de l'estat  espanyol: l'atur, la corrupció, l'alt nivell d'empobriment de la  societat que ha abocat a milers de famílies a la indigència, la pèrdua  de drets socials, la precarietat laboral, i la  preocupació sobre el  futur dels nostres fills, són només part del   problema.
- Fins al moment s'han adherit a la convocatòria 34 ciutats espanyoles, entre elles Palma de Mallorca, Ciutadella i Eivissa. A Palma no ens falten motius pels quals indignar-nos i sumar-nos a la convocatòria de Democràcia Real Ja.
- El recorregut de la manifestació de Palma començarà a la Plaça d'Espanya a les 18:00 i finalitzarà al Carrer de la Constitució amb la lectura del manifest.
- Les  persones que participen en aquest   moviment exigeixen la reorientació d'aquestes polítiques públiques cap a la protecció de l'interès general. Exigeixen,  així mateix, canvis en la Llei Electoral que ofereixin vies per a una  autentica participació ciutadana en les decisions públiques. Exigeixen la  fi dels privilegis de   la classe política. Exigeixen mesures dràstiques  contra el frau fiscal i la fugida de grans fortunes cap a paradisos  fiscals. Exigeixen la fi de les pujades d'impostos indiscriminades i de  la privatització del sector públic. Exigeixen, en definitiva, una  democràcia real JA!.
- Hem de ressaltar que la Plataforma Democràcia real JA! NO organitzarà, fomentarà ni tolerarà cap tipus de violència, actes vandàlics, homòfobs, racistes, o xenòfobs per part de persones,   grups o  associacions adherides a la mateixa. Aquest és un moviment pacífic.
- En l'actualitat aquesta Plataforma ciutadana compta amb els següents canals i suports de comunicació: Democracia Real Ya
Democracia Real YA
Web: 
http://democraciarealya.es/
Facebook: 
Twitter:#democraciarealya
@democraciarealTuenti : democraciareal ya!
Esdeveniment general: 
.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada