divendres, 6 de febrer de 2015

Qui estima Mallorca. Portocolom


Cada estiu feim moltes fotografíes d'Es Port de Felanitx, Portocolom. L'estiu de 2003 "Es Port" ens va proporcionar un conjunt de bones, hermoses, fotografies. 

Qui estima Mallorca, ja se sap, la protegeix. Ara estam acabant una legislatura autonòmica que s'ha caracteritzat per desprotegir les nostres Illes. Tant que el GOB i més de 15.000 ciutadans i ciutadanes de les Illes que estimen Mallorca, Menorca, Eivissa,... totes les Illes han presentat al Parlament de les Illes Balears una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a recuperar la protecció del territori de les nostres Illes. Si tu també estimes la naturalitat en els territoris de les nostres Illes teniu en compte a l'hora de votar. Vota opcions que estimen les nostres terres i les persones. Vota opcions humanistes, ecologistes i nacionalistes. 

Mira el grau d'humanisme-capitalisme dels governs estatal, de les Illes Balears i de Palma (Mallorca) que consideren els nostres amics i amigues: 


Igualment, si no ho has fet abans, i tu també vols opinar sobre aquesta qüestió ho pots fer contestant aquesta enquesta (es contesta en menys d'un minut). També pots enviar aquest escrit als teus amics i amigues per a que ells també puguin veure aquestes fotografies i, si volen, opinar sobre aquesta qüestió. 

Veure l'Album de fotografies de Portocolom de l'estiu de 2003. 

Si vols veure una passada ràpida de diapositives d'aquest album també ho pots fer a aquest enllaç: Diapositives de l'album 

Nota: Si vas a algun d'aquests enllaços i vols tornar a aquest escrit, hauràs de polsar sobre la fletxa "cap a enrera" del teu navegador. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada