dijous, 28 d’octubre del 2010

La veritat sobre el president de Rwanda I

(pulsa sobre el mapa per a veure'l ampliat)

La veritat sobre el genocidi a Rwanda I

Madrid: presentació del llibre de Joan Carrero "Àfrica, la mare ultratjada"


La veritat sobre el conflicte dels Grans Llacs que les potències occidentals s'obstinen a ocultar

Acte: Presentació del llibre "Àfrica, la mare ultratjada", de Joan Carrero, president de la Fundació S'Olivar.
Dia: 11 de maig.
Lloc: Seu FUNDACIÓ SUD (C / Gaztambide 31, 28015 Madrid. Telèfon: 91 5441818).
Hora: 19.30 hores.
Edita: Pagès Editors
Realitzaran la presentació: Joan Carrero, autor, Pello Sala, Missioner a Rwanda i Dina Martínez, missionera a Rwanda.
Aquest dimarts 11 de maig de 2010 a les 19,30 hores es realitzarà la presentació a la seu de FUNDACIÓ SUD del llibre "Àfrica, la mare ultratjada", del qual és autor el president de la Fundació S'Olivar, Joan Carrero. Es tracta d'un llibre que pretén llançar llum sobre les veritables i ocultades causes del enquistat conflicte a l'Àfrica dels Grans Llacs africans, que ha ocasionat fins a les grans massacres hagut des de la Segona Guerra Mundial.
Realitzaran la presentació Joan Carrero, autor del llibre; Pello Sala, missioner a Rwanda durant molts anys, i Dina Martínez, missionera a Rwanda durant més de trenta anys. Tots dos coneixedors de la realitat de la regió dels Grans llacs i amb domini d'algunes llengües locals com el Kinyarwanda.

Joan Carrero Saralegui
A finals de 1973, Joan Carrero Saralegui coneix el moviment de la no-violència i fa seu el testimoni de Martín Luther King en el seu discurs de recepció del Premi Nobel de la Pau: "Jesucrist m'ha proporcionat l'esperit i la motivació; Mahatma Gandhi , el mètode ". Un any després, pròfug de la justícia militar espanyola i en plena dictadura tant franquista com argentina, treballa amb la seva dona durant més de tres anys als contraforts dels Andes argentins, amb els indígenes colles.
El 1992 constitueix a Mallorca, juntament amb altres companys, la Fundació S'Olivar, que des de llavors presideix. I uns anys més tard, el "Fòrum internacional per la Veritat i la Justícia a l'Àfrica dels Grans Llacs".
Des de 1994, ha liderat diverses accions que han comptat amb el suport de desenes de Premis Nobel i figures internacionals, dels grups polítics del Parlament Europeu i centenars d'ONG. Ha escrit articles d'opinió, impartit conferències i rebut premis i reconeixements.
Des del 2000, Adolfo Pérez Esquivel i altres personalitats vénen presentant la seva candidatura al Nobel de la Pau, que ha rebut multitud de suports.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada