dimarts, 20 de novembre de 2012

L'herència rebuda


.

L'herència rebuda

Aquests dies es compleix un any des del molt merescut, cada poble té els dirigents polítics que es mereix, triomf de Mariano Rajoy (PP) a les eleccions generals. I un any i mig des del molt merescut, per la mateixa raó, triomf del PP a la majoria de Comunitats autònomes de l'Estat espanyol.

Des de sempre l'excusa de la seva incompetència és "l'herència rebuda" del "desgovern" socialista anterior. Ja hi ha molts dirigents pepers que eviten aquesta referència perquè cada un que la utilitza ensenya moltíssim llautó.

En educació, sanitat, treball, serveis socials, igualtat, ètica, atur, desnonats, dignitat, agressivitat, insolidaritat, economia domèstica, municipal, nacional i estatal ... estem molt pitjor del que estàvem amb els governs anteriors. És a dir, si l'herència rebuda va ser escassa (d'aquí la seva ràbia per trobar menys del desitjat per poder esprémer) i dolenta, el patrimoni actual, que puguin heretar els futurs governs, és molt pitjor i molt més deficient, fruit de la seva nefasta política educativa, sanitària, social i econòmica.

Però a més, aquests tontets (o dolents) que ens prenen per tals a nosaltres ignoren o fingeixen ignorar que els grans dèficits econòmics no els van ocasionar nostres pares sinó els nostres avis polítics: La bombolla immobiliària, els immensos aeroports sense vols, les múltiples construccions faraòniques de Calatrava al llarg de tota la geografia espanyola, els Ciutat-Arena, Palaus de Congressos, Son Espases de Florentino Pérez, enorme xarxa d'autopistes, els Gurtels i altres comissions, amiguismes i corrupcions: Tot això, la majoria pendent de pagament, ens van deixar Aznar a Espanya o Jaume Matas a les Illes Balears. El Govern de Jaume Matas va arribar a publicar que les obres de Mabel Cabrer suposaven un endeutament de la Comunitat Balear fins l'any 2025 (com fan els clubs de futbol amb els drets de televisió). Per què atribueixen, els nostres estimats paisans de la gruta, l'herència rebuda (el deute) per les actuals administracions, al deute de Zapatero a Espanya o d'Antich a les Illes Balears, si ells mateixos van reconèixer, en el seu moment, que aquest deute el deixaven Aznar i Jaume Matas? Per què aquestes administracions i els seus escolans incrementen el deute i segueixen empobrint el patrimoni públic si es queixen de la pobresa de l'herència que van rebre?

1 comentari:

  1. propongo que, como en la época de Zapatero, monten ellos y todos sus votantes una manifestación, con pancartas y eslógans en los que digan, quitándose muy bien la careta que ellos SÍ están de acuerdo con esta política de destrucción del estado de bienestar. Les sugiero algun titular de pancarta: YO SÍ QUIERO PAGAR LA SANIDAD. YO SÍ ESTOY DE ACUERDO EN UNA EDUCACIÓN PARA NIÑOS Y OTRSA PARA NIÑAS. YO SÍ QUIERO PAGAR MI EDUCACIÓN PRIVADA. YO SÍ QUIERO PAGAR LAS TASAS DE LA JUSTICIA. FUERA LA LEY DE DEPENDENCIA. NO HAY LECHE PATRA TANTO NIÑO. MENOS SUBVENCIÓN Y MÁS CARIDAD. FUERA DE LA CASA TODO EL QUE NO PAGUE. YO SÍ ESTOY CONTENTO CON LA NUEVA REFORMA LABORAL Y DESEO QUE MI PATRÓN DISPONGA DE TODO EL TIEMPO DE MI VIDA POR LA MITAD DEL SALARIO MÍNIMO. SOY FUNCIONARIO Y ESTOY CONTENTÍSIMO SIN MI PAGA EXTRA. MÁS AUSTERIDAD Y MENOS BONDAD. LA DEMOCRACIA ES MUY CARA, ¡VIVA EL REAL DECRETO! ETC...

    ResponElimina