dimecres, 21 d’abril del 2004

Nou portal d'Infojove. Ajo (Infojove)

.

----- Original Message -----
From: Ajo Monzó
To: llista.xarxainfojove@bitel.es
Sent: Tuesday, April 20, 2004 1:40 PM
Subject: Nou portal de Joventut

Bondia,
Avui dematí s'ha presentat el nou Portal de Joventut de la Direcció general de Joventut del Govern de les Illes Balears.
Les principals novetats que aquest presenta són:
- No és només una plana web sino que com a Portal ofereix una sèrie de serveis als joves de les Illes Balears, com són les assessories personalitzades on-line (treball, habitatge, estudis, salut, jurídica), Biblioteca amb accés al catàleg de llibres i publicacions de la direcció general, un apartat pels temes relacionats amb la Xarxa Infojove, correu electrònic gratuït, fòrums de debat així com espais de participació i interactuació, i segueix amb les exitoses Borses de treball i de pisos on-line.
- Disponible en català i castellà.
- Versió accessible per a invidents.
- En l'apartat poble a poble trobam informació actualitzada sobre els recursos pels joves a tots els pobles de les Balears, elaborada per tots els membres de la Xarxa Infojove.
- Com a una passa més per a l'apropament als municipis i per minimitzar el problema de la insularitat, la Direcció gral. de Joventut ha adquirit una plataforma e-learning per a l'ensenyament a distància on-line, que permetrà la formació continua dels informadors i professionals de joventut.

Es pot visitar a:
http://infojove.caib.es


(sempre sense les www)


Esperam les vostres opinions i suggerències.

Salutacions. Centre Coordinador de la Xarxa Infojove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada