dimecres, 3 de març del 2004

Apunta't a la vida


Entre tots podem, dia 14, despertar-nos d'aquest miserable horrible malson i començar a veure i viure unes Illes, una Catalunya, una Espanya i un món millors.



No te conformis amb votar, afilia't. Per a un món no ja millor, sinó sols habitable, afilia't i vota.



T'imagines com es deu poder respirar als enderrocaments i llocs bombardejats afganesos, iraquians o palestins? T'imagines com es podria (podrà) respirar i viure a Mallorca o Eivissa una vegada totalment balearitzades (si es segueix a aquest ritme, dins uns pocs anys)?



Si ets jove, menor de trenta anys (o més jove de 114 anys) i vols que tu, els teus fills i els teus nets puguin respirar i viure en un futur immediat, afiliat als verds i viu ecològicament.



Els Verds no sols és un Partit polític, sinó que és una organització que defensa la globalització ecològica (l'equilibri de tota la vida a la Terra, i entre ella, la humana, certament), la defensa d'aquesta vida i la necessària sostenibilitat en el creixement humà a la Terra. Més que un partit polític és una organització per a la supervivència. D'aquí surt l'important creixement d'aquest Partit i Organització a tot el món conscient de la responsabilitat de la necessitat de fer que aquest segueixi essent habitable, viu, així com també als programes dels altres Partits humanistes.



Per això, no te conformis en votar el proper dia 14 opcions ecologistes, afilia't i col·labora amb nosaltres la tasca defensiva i recuperadora de la vida. No, si ja pertanys a un Partit humanista social, no canviïs, però si no estàs afiliat o si ho estàs a un on la vida i la solidaritat humana no són els dos primers principis del teu Partit, canvia i vine amb nosaltres. Entre tots podrem mantenir i recuperar un món habitable i respectuós amb la natura, paisatge i les persones, les seves cultures, la seva llengua, la seva vida...



No esperis més. Vine: http://www.elsverds.com/ i no ho facis tot sol. Vine amb els teus amics i amigues. I si tu ets un empresari turístic o constructor, o un treballador a aquests camps, o si tens els teus fills a un col·legi religiós o no, també ets la persona adequada per ser "defensor de la vida i la sostenibilitat de la Terra" I difon aquest missatge, entre les teves llistes de distribució. Entre tots ho podrem tot. I "més greu que les malícies greus dels dolents és la passivitat i immobilisme dels bons". No esperis. Truca'ns ara mateix. Les Illes, Espanya i el món te necessiten i necessiten la teva actitud.



Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg humanista social
03-03-2004






Desprès d'afiliar-te, conta'ns que ho has fet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada