dissabte, 27 de març de 2004

Compartir... Jordina Marco (missatge de Toni a Balearweb)

.
----- Original Message -----
From: "Toni"
To:
Sent: Friday, March 26, 2004 12:40 PM
Subject: [BalearWeb] compartir...


Una noia estava esperant el seu vol en una sala d`espera d'un gran aeroport.
Com que s'havia d'esperar bastant, va decidir comprar un llibre i un paquet de galetes. Es va asseure en una sala de l'aeroport per a poder descansar i llegir en pau. Dos seients al seu costat, es va asseure un home que va obrir una revista i començar a llegir. Entre ells van quedar les galetes. Quan ella va agafar la primera, l'home també en va agafar una. Ella es va sentir indignada, però no va dir res. Només va pensar:
¡Que descarat; si jo no estigués tan cansada, li donaria una bofetada que no se n'oblidaria mai més!".
Cada vegada que ella agafava una galeta, l'home també n'agafava una. Allò la va indignar tant que no aconseguia concentrar-se ni reaccionar. Quan quedava només una galeta, va pensar:
"Què farà ara aquest abusador?".
Llavors, l'home va dividir la última galeta i va deixar la meitat per a ella.
Ah! No! Allò li va semblar massa!. Es va posar a bufar de la ràbia!. Va tancar el seu llibre i les seves coses i es va dirigir al sector d'embarcament.
Quan es va asseure a l'interior de l'avió, va mirar dins del bolso i a dins hi havia el seu paquet de galetes, intacte, sense obrir.
¡Va sentir tanta vergonya!. Només llavors va veure fins a quin punt estava equivocada. ¡Havia oblidat que les seves galetes estaven guardades dins del seu bolso!. L'home havia compartit les seves sense sentir-se ni indignat, ni nerviós, ni alterat. I ja no hi havia temps ni possibilitats per a explicar o demanar perdó. Però si per a raonar:
¿Quantes vegades en la nostra vida treiem conclusions quan hauríem d'observar millor? ¿Quantes coses no són exactament com pensem sobre les persones?
I va recordar que existeixen quatre coses a la vida que no es recuperen:
1- Una pedra, després d'haver estat llançada.
2- Una paraula després d'haver estat dita.
3- Una oportunitat, després d'haver-la perdut.
4- El temps, després d'haver passat.

Jordina Marco i Espigulé

Cap comentari:

Publica un comentari