divendres, 28 de maig de 2010

L'Associació Humanista de Comunicació al Facebook


Característiques definitòries de l’AHC
L’associació Humanista de Comunicació neix com resposta a una necessitat de comunicació transversal d’informacions i valors humanistes, entre persones que tenen professions molt diverses i que pertanyen, o no, a partits polítics, sindicats i grups diferents; però que els uneix la necessitat de l’experimentació, sensació i comunicació transversal humanistes.
Front les imposicions dogmàtiques, autoritàries o violentes reivindicam la comunicació lliure i responsable. Pensam que sols mitjançant la paraula i el consens es poden resoldre les diferències i avançar civilitzadorament i solidària.
Subscrivim la Carta de la Terra, la Declaració Universal dels Drets Humans i la Carta de Principis del FSM; el compromís del respecte i defensa per les persones, individual i socialment, així com el respecte i defensa del seu patrimoni natural, ambiental i cultural. Condemnam i rebutjam totes les agressions i violències i actituds d'incidència social derivades d'autoritarisme o dogmatisme.
Per poder ser soci s'han de tenir els 18 anys complits.
L'Associació Humanista de Comunicació (AHC) es regeix pels següents Estatuts
Veure els estatuts en format llibre
.....................................

Características definitorias de la AHC
La asociación Humanista de Comunicación (AHC) nace como respuesta a una necesidad de comunicación transversal de informaciones y valores humanistas, entre personas que tienen profesiones muy diversas y que pertenecen, o no, a partidos políticos, sindicatos y grupos diferentes, pero que les une la necesidad de la experimentación, sensación y comunicación transversal humanistas.
Frente a las imposiciones dogmáticas, autoritarias o violentas Reivindicamos la comunicación libre y responsable. Pensamos que sólo mediante la palabra y el consenso se pueden resolver las diferencias y avanzar de forma civilizada y solidaria.
Suscribimos la Carta de la Tierra, la Declaración Universal de los Derechos Humanos y la Carta de Principios del FSM, el compromiso del respeto y defensa por las personas, individual y socialmente, así como el respeto y defensa de su patrimonio natural, ambiental y cultural. Condenamos y rechazamos todas las agresiones y violencias y actitudes de incidencia social derivadas de autoritarismo o dogmatismo.
Para poder ser socio hay que tener los 18 años cumplidos.
La Asociación Humanista de Comunicación (AHC) se rige por los siguientes Estatutos
Ver los estatutos en formato libro
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada