divendres, 14 de maig del 2010

Nou nregoci de l'Ajuntament de Girona. Elvira Pagès


Terrasses del Ter.

Rebut, per correu electrònic, d'Elvira Pagès:
L'Ajuntament de Girona, de nou, planteja el negoci del segle que ja va plantejar a la Reunió del ple de de el 30 de gener de 2001 i a la qual tots els partits polítics es van unir per votar en contra i que, no obstant això, no van poder fer res, ja que els socialistes tenien majoria absoluta.
Es basava en la compra d'uns terrenys protegits, Terrasses del Ter i en les quals l'ajuntament tenia intenció de posar una gasolinera. Casualment els terrenys eren de l'antic conseller d'urbanisme. Doncs bé, després de tants anys ho tornen a intentar, a tot córrer perquè arriben les eleccions i necessiten els diners d'aquests terrenys.
El que em preocupa més no és això, el que em preocupa més és que a ningú li importi anar perdent successivament zones verdes protegides. Per aquests terrenys passa ara una riera, el Torrent del Diable, a la qual li estan tallant tots els arbres del voltant i a la qual damunt li volen possar una benzinera. Perquè a ningú li importa això? Perquè a ningú li interessa. Aquest projecte ja està en aprovació provisional, i ara està en informació pública, però ningú fa res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada